Trendy v doprave pre rok 2019

Autor: FORWARDER | Dátum: 07.03.2019

Zmena je jednou z najkonštantnejších vecí, na ktorú si treba dať pozor pri plánovaní vášho podnikania, kariéry alebo budúcich investícií. Teraz je už jasné, že rok 2019 v žiadnom prípade nebude výnimkou z tohto pravidla. Nie je prekvapením, že niektoré trendy v doprave, ktoré poháňajú vodičov, budú tiež tie, ktoré predstavujú nové výzvy a príležitosti pre taký dôležitý priemysel, akým je komerčná preprava. V tomto článku vám ponúkame 5 dopravných trendov za rok 2019.

Vzájomná závislosť v priemysle

Mnoho ľudí bojuje s výzvami, ktoré predstavuje súčasný nedostatok vodičov, čo každoročne zvyšuje prevádzkové náklady. So všetkou tvrdou prácou, ktorú ste vykonali a časom potrebným na spoluprácu s najlepšími predajcami pre vaše podnikanie, je možné, že existuje niekoľko ďalších výhod na základe týchto vzťahov v odvetví. Mnohí odborníci z odvetvia majú cenné skúsenosti z priemyslu, ktorými vám vedia poradiť. Môžete to chápať aj tak, že sami by ste sa nikam nedostali.

Hľadanie spôsobov zvyšovania efektívnosti

Hoci sa v prepravnom priemysle neustále menia mnohé aspekty, stále existujú staré trendy, ktoré zostávajú relevantné a predstavujú konzistentné výzvy pre prepravné spoločnosti. Jedným z takýchto trendov je potreba byť čo najkompaktnejší s dodávkami, kombinovať tieto zásielky tam, kde je to možné a nájsť nákladovo efektívnu technológiu na zvýšenie efektívnosti. Samozrejmé riešenie je využitie technológie GPS a ďalších inteligentných technológií, ktoré vám pomôžu organizovať vaše vozidlá a dozvedieť sa, kde sú, v ktoromkoľvek okamihu.

Splnenie vládnych nariadení a zákonov

Môžete si byť istí, že vaša spoločnosť bude neustále vyžadovať, aby ste mali aktuálne informácie o najnovších zákonoch a predpisoch, ktoré sa zavádzajú, menia alebo odstránia akoukoľvek kombináciou miestnych alebo štátnych orgánov. Bez ohľadu na to, či ide o predpisy týkajúce sa spánkového apnoe, používania elektronických denníkov, zákonov o nadčasoch alebo jednoducho metód sledovania obchodných a bezpečnostných predpisov, sú tieto trendy v oblasti nákladných vozidiel stále a stále dôležité.

Samohybné vozidlá a automatizácia

Je to niečo, z čoho sme sa mohli pred desiatimi rokmi akurát tak smiať, ale teraz stále viac než kedykoľvek predtým, nás zasahuje realita zavádzania automatizovaných vozidiel na verejných komunikáciách. Spoločnosti ako Tesla, Google, Uber a dokonca Amazon experimentujú s vyhliadkou na robotické nákladné autá. Je jasné, že za týmto veľkým snom (alebo nočnou morou) sú peniaze. Zatiaľ čo tieto vozidlá majú potenciál robiť veci podstatne bezpečnejšie pre súčasných vodičov a chodcov, nevýhodou je pravdepodobne strata pracovných miest pre nákladné automobily.

Nedostatok vodičov

Napokon, trend, ktorý jednoducho nezmizne, je nedostatok vodičov. Odteraz až do roku 2020 bude v odvetví ťažké nájsť kvalitných kandidátov na obsadenie súčasných pozícií a budúcich zamestnancov, ktorí by nahradili vodičov, ktorí odchádzajú do dôchodku. Môže to byť zložitý akt, pretože sa pokúšate slúžiť dvom veľmi odlišným skupinám ľudí a napriek tomu môže prísť k niektorým základným faktorom. Ľudia chcú získať odmenu, ktorú si zaslúžia, vyvážiť prácu a osobný život a vedieť, že spoločnosť zohľadňuje ich záujmy. Napriek tomu, časť ťažkostí pri udržiavaní silnej pracovnej sily v odvetví dopravy je prekonávať skutočnosť, že mnohí kandidáti sú nekvalifikovaní a je tu veľká potreba kvalitných nákladných vozidiel na dennej báze.

Sledujte nás na sociálnych sieťach

facebook ikona

Aktuálne informácie na
facebooku

instagram ikona

Denné
príbehy na instagrame

youtube ikona

Video
obsahna youtube